Innovatie verhaal van de KOPA Houtskooloven

Hoe is het allemaal begonnen?

In begin 2014 is de vraag naar houtskoolovens toegenomen. Klanten kwam naar ons toe omdat ze een houtskooloven wilden, maar de keuze was vrij beperkt en niet geschikt zijn voor hun doel. Wij waren er van overtuigd dat de vraag naar deze houtskooloven bij veel meer mensen leefde en zijn ons hierin gaan verdiepen waarna wij ons eerste houtskooloven hebben gemaakt. Onze eerste houtskooloven was direct een succes, waarna wij zijn gestart met de verkoop van houtskoolovens.

De KOPA Houtskooloven is aanzienlijk complexer dan het product wat voor het eerst verscheen. We hebben ook veel energie gestoken in het juiste ontwerp en kwamen met een geweldige oplossing met onze industrieel ontwerper. We wilden de houtskooloven functioneel en robuust laten zijn, maar nog steeds mooi, en dat is gelukt! De houtskooloven kan zelfs worden geplaatst in het zicht van de klanten en in het restaurant. Onze klanten zijn zeer tevreden met zowel het uiterlijk als de functionaliteit van de houtskooloven, die ons echt trots op ons product maakt.

Toen kregen we onze eerste grote order, de klant was ontzettend blij met het product, dat nieuwe mogelijkheden heef gecreëerd en opende voor ons een nieuwe markt.

In 18 maanden tijd is het gelukt om de volgende markten te betreden:Innovatie Verhaal